Ο Σαλάχ «σπάστηκε» και δεν πανηγύρισε με τον Μίλνερ το γκολ! (vid)

Ο Σαλάχ «σπάστηκε» και δεν πανηγύρισε με τον Μίλνερ το γκολ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Σαλάχ «σπάστηκε» και δεν πανηγύρισε με τον Μίλνερ το γκολ! (vid)

bet365

Αφού πρώτα τον είδε να του παίρνει τη μπάλα και να μην τον αφήνει να κάνει εκείνος το πέλναλτι που κέρδισε, ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν πήγε στον Τζέιμς Μίλνερ να πανηγυρίσει το 2-0 επί της Κάρντιφ...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αλαβές - Μπαρτσελόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα μπορούσε να έχει φτάσει τα 20 τέρματα στη φετινή Premier League εφόσον ευστοχούσε από την άσπρη βούλα στο γήπεδο των «bluebirds», το απόγευμα της Κυριακής.

Κέρδισε το πέναλτι, ήθελε να το κάνει, όμως, ο Μίλνερ του πήρε τη μπάλα από τα χέρια και ως εκτελεστής των πέναλτι από τον εσωτερικό κανονισμό στη Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ έδειξε δυσαρέσκεια γιατί κυνηγάει και την πρωτιά των σκόρερ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ, όταν ο συμπαίκτης του σκόραρε και έτρεξε προς την εξέδρα των οπαδών, ο «Φαραώ» έκανε αρχικά κίνηση να τον φτάσει, όμως γύρισε και περπάτησε προς τη σέντρα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα