ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ιγουαΐν: «Λένε για τα λεφτά που παίρνουμε, αλλά εγώ δεν μπορώ να δω τη μάνα μου...»

Ιγουαΐν: «Λένε για τα λεφτά που παίρνουμε, αλλά εγώ δεν μπορώ να δω τη μάνα μου...»

Ιγουαΐν: «Λένε για τα λεφτά που παίρνουμε, αλλά εγώ δεν μπορώ να δω τη μάνα μου...»

Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν αποφάσισε να μιλήσει έχοντας το σθένος να το κάνει σε μια ηλικία που αισθάνεται πιο δυνατός από ποτέ και έδωσε άλλη διάσταση στην καριέρα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. «Λένε ότι έχουμε λεφτά, αλλά δεν βλέπουν ότι κι εμάς μας λείπει η μάνα μας...».

Ο Αργεντινός επιθετικός που ανήκει στη Γιουβέντους και στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται δανεικός στην Τσέλσι μετά το πέρασμά του από τη Μίλαν, μίλησε στην εκπομπή «Let's talk about football» του ESPN και όσα είπε, πραγματικά είναι... τροφή για σκέψη.

«Πάντα λέει ο κόσμος “με τα λεφτά που παίρνουν αυτοί...”, αλλά δεν κατανοούν ότι οι φίλοι και η οικογένεια δεν αγοράζονται με τα λεφτά. Έχω κάνει Χριστούγεννα 14 χρόνια με ξένους ανθρώπους και θέλω να πάω να δω τη μάνα μου αλλά ξέρω ότι είναι πτήση 15 ωρών. Προφανώς και μπορώ να πληρώσω το εισιτήριο, αλλά δεν μπορώ να δω τη μάνα μου έστω για 10 λεπτά όποτε θέλω... Δεν το βλέπει και δεν το καταλαβαίνει αυτό ο κόσμος. Είναι υπερβολικό όλο αυτό που βιώνουμε οι ποδοσφαιριστές με τα χρήματα που παίρνουμε και την κριτική που δεχόμαστε γι' αυτό που κάνουμε.

Είμαι σε μια ηλικία πλέον που δεν με επηρεάζει τίποτα. Έχω παίξει στις μεγαλύτερες ομάδες, στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, έχω παίξει στην εθνική ομάδα, δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω ούτε το 10% όσων έχω πετύχει, οπότε γιατί με νοιάζει η άποψη οποιουδήποτε στα social media; Μας κρίνουν μόνο για να βάζουμε γκολ και δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί και σε εμάς να λείπει η οικογένειά μας...» ήταν τα λόγια του Ιγουαΐν...