Χάντερσφιλντ – Λέστερ 1-4: Πτήση για Ευρώπη με Ρότζερς οι Αλεπούδες (vids)

Gazzetta team
Χάντερσφιλντ – Λέστερ 1-4: Πτήση για Ευρώπη με Ρότζερς οι Αλεπούδες (vids)

bet365

Η Λέστερ διέλυσε (1-4) εκτός τη Χάντερσφιλντ και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε πέντε ματς με τον Μπρένταν Ρότζερς στο τιμόνι της. Διπλά για Μπέρνλι, Κρίσταλ Πάλας.

Τρεις αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της Premier League για το απόγευμα του Σαββάτου και όλες τους έληξαν με νίκες των φιλοξενούμενων. Για τη Λέστερ προφανώς το πέρασμα από την μαθηματικά υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ δεν αποτελεί κάτι απρόσμενο, αλλά οι Αλεπούδες διέλυσαν 14 την ουραγό και παραμένουν στην 7η θέση, που υπό προϋποθέσεις θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τίλεμαν (24'), δύο χτυπήματα του Βάρντι (48', 84' πεν.) και Μάντισον (79') χάρισαν το τρίποντο στους φιλοξενούμενους (ενδιάμεσα μείωσε ο Μόουι στο 52' με πέναλτι), που με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο τους μετρούν τέσσερις σερί νίκες σε πέντε αγωνιστικές.

Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι πέρασαν με τη σειρά τους νικηφόρα αντίστοιχα από Νιούκαστλ (0-1) και Μπόρνμουθ (1-3) και με αυτόν τον τρόπο βρέθηκαν στο +1- και στο +8 από τον υποβιβασμό. Για την Πάλας καθάρισε ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς (81'), που ευστόχησε για 10η φορά στη σεζόν και 19η συνολικά από την άσπρη βούλα (σ.σ.: έχει 23 συνολικά γκολ στο Νησί). Η Μπέρνλι έκανε φοβερή ανατροπή και έφτασε στο 1-3. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ με το αυτογκόλ του Μουρ, αλλά είχε γρήγορη αντίδραση και γύρισε τον αγώνα με τους Γουντ (18'), Γουέστγουντ (20') και Μπαρνς (56').

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα