Σοκάρει ο Ρόουζ για το θέμα του ρατσισμού: «Ανυπομονώ να φύγω από το ποδόσφαιρο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σοκάρει ο Ρόουζ για το θέμα του ρατσισμού: «Ανυπομονώ να φύγω από το ποδόσφαιρο»!

bet365

Τις μέρες μέχρι και την απόσυρσή του μετράει ο Ντάνι Ρόουζ, που σοκάρει με τη δήλωσή του ότι έχει πλέον απηυδήσει από τη συμπεριφορά του κόσμου προς τους μαύρους ποδοσφαιριστές και την αδυναμία των αρμόδιων φορέων να λάβουν μέτρα που θα βάλουν τέλος στο φαινόμενο του ρατσισμού!

Το θέμα των διακρίσεων έχει πάρει διαστάσεις έπειτα από τα συνεχή περιστατικά στα γήπεδα της Ευρώπης, με τελευταίο «θύμα» των ρατσιστών οπαδών τον Μόιζε Κεν της Γιουβέντους.

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός «απάντησε» με τον πανηγυρισμό του και άκουσε από τον Μπονούτσι να τον... κατηγορεί που προκάλεσε και έδωσε συνέχεια στο ζήτημα, με αποτέλεσμα όλοι να πέσουν πάνω στον έμπειρο στόπερ, που έπρεπε να τα μπαλώσει και να κάνει λόγο για παρερμήνευση των λεγομένων του...

Ο Ντάνι Ρόουζ, αριστεροπόδαρος μπακ της Τότεναμ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, έγινε στόχος των ρατσιστών και άκουγε ήχους μαϊμούδων στην πρόσφατη εξόρμηση των «τριών λιονταριών» στο Μαυροβούνιο.

Έχοντας αντιληφθεί πως αυτό δεν σταματάει και κανείς δεν κάνει κάτι αποφασιστικό για να μπει ένα τέλος στην παρουσία του φαινομένου του ρατσισμού στα γήπεδα, δηλώνει: «Εγώ δεν μπορώ άλλο... Έχω προγραμματίσει έτσι τον εαυτό μου που σκέφτομαι “θα παίξω άλλα πέντε – έξι χρόνια και πραγματικά ανυπομονώ αυτή τη στιγμή να φύγω από το ποδόσφαιρο”. Έτσι αισθάνομαι. Υπάρχει τόση πολιτική σκοπιμότητα στο ποδόσφαιρο και όλα αυτά τα θέματα που πραγματικά με κάνουν να μη βλέπω την ώρα να βάλω τέλος στην καριέρα μου.

Τη στιγμή που ο προπονητής μας τιμωρείται με δύο αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή, οι ομάδες τιμωρούνται απλά με ένα μικρό πρόστιμο για πράγματα όπως η ρατσιστική συμπεριφορά. Είναι κωμικό πραγματικά...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα