Σόλσκιερ: Φροντίζει και για τη Μόλντε η Γιουνάιτεντ...

Σόλσκιερ: Φροντίζει και για τη Μόλντε η Γιουνάιτεντ...

Σόλσκιερ: Φροντίζει και για τη Μόλντε η Γιουνάιτεντ...

Συμβόλαιο δεν υπήρχε για να δεσμεύσει τον Σόλσκιερ με τη Μόλντε και να μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διαδικασία συζητήσεων, ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα φροντίσουν να ανταποδώσουν στους Νορβηγούς τον... δανεισμό του 48χρονου κόουτς.

Ο Σόλσκιερ, από το πρωί της Πέμπτης, είναι πλέον ο νέος μόνιμος προπονητής του συλλόγου του Μάντσεστερ, κερδίζοντας έπειτα από τρεις μήνες θητείας ως υπηρεσιακός, τη θέση στην άκρη του πάγκου.

Πίσω στον Δεκέμβρη του 2018, η Μόλτε με χαρά και περηφάνια για τον προπονητή της, αποδέχθηκε να τον παραχωρήσει... με δανεισμό στη Γιουνάιτεντ, για να ζήσει κι εκείνος τ' όνειρό του και φυσικά να μη μπει κανείς εμπόδιο στο τεράστιο βήμα που ήθελε να κάνει ο άλλοτε επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων».

Τέλη Μαρτίου, η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως πλέον η συνεργασία της με τον 48χρονο προπονητή μετατρέπεται σε μόνιμη για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού δεν υπήρχε συμβόλαιο να τον δεσμεύει με τη Μόλντε.

Παρ' όλα αυτά, όπως μεταφέρουν οι Βρετανοί ρεπόρτερ, είτε θα δοθεί ένα ποσό στους Νορβηγούς ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, είτε θα προγραμματιστεί ένα φιλικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες...