Παίρνει 25.000 ευρώ την εβδομάδα και... κάθεται να βλέπει τα ματς της Τσέλσι!

Παίρνει 25.000 ευρώ την εβδομάδα και... κάθεται να βλέπει τα ματς της Τσέλσι!

Κώστας Ζάλιαρης
Παίρνει 25.000 ευρώ την εβδομάδα και... κάθεται να βλέπει τα ματς της Τσέλσι!

bet365

Ο Ρομπ Γκριν συμφώνησε εξ αρχής για την κατάσταση που βιώνει στην Τσέλσι και όσο κι αν μπορεί να δηλώνει απογοητευμένος που δεν έχει κάνει ούτε μια εμφάνιση με τα μπλε, ξεκαθαρίζει πως ο ρόλος του είναι τέτοιος που παρέχει όση βοήθεια μπορεί στους συμπαίκτες του...

Ο Άγγλος τερματοφύλακας, είναι ο 3ος κατά σειρά γκολκίπερ των «μπλε» του Λονδίνου πίσω από τους Κέπα και Καμπαγιέρο, όμως του είχε γίνει σαφές από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι πως ακριβώς ήθελε να τον εκμεταλλευτεί ο σύλλογος.

Η εμπειρία του είναι τέτοια που η παρουσία του Γκριν στις προπονήσεις είναι τρομερά σημαντική, συμβουλεύει συνεχώς, «διαβάζει» καλύτερα ασκήσεις τακτικής που κάνει η ομάδα και δεν παραπονιέται ούτε στιγμή για το γεγονός πως δεν έχει ούτε μια συμμετοχή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Λαμβάνει 25.000 ευρώ την εβδομάδα και μάλλον δύσκολα μπορεί κανείς να τον... λυπηθεί, αφού όπως δηλώνει: «Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεις ούτε κάτι που επιζητάς το να είσαι 3ος τερματοφύλακας, ωστόσο, όσο μεγαλώνεις, τόσο αλλάζει ο ρόλος σου στο ποδόσφαιρο.

Πηγαίνω σε όλες τις προπονήσεις, συμμετέχω σε όλα τα meetings της ομάδας, κάνω το ζέσταμα στα παιχνίδια, βοηθάω όπως και όσο μπορώ, επιστρέφω μπάλες στο γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι... Τότε, όταν οι υπόλοιποι ετοιμάζονται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν, εγώ απλά πηγαίνω να πάρω ένα τσάι και κάθομαι πίσω από τον πάγκο για να παρακολουθήσω τα παιχνίδια...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα