Αρνούνται να βρεθούν στο γήπεδο αν δεν απολυθεί ο Σάρι!

Αρνούνται να βρεθούν στο γήπεδο αν δεν απολυθεί ο Σάρι!

Κώστας Ζάλιαρης
Αρνούνται να βρεθούν στο γήπεδο αν δεν απολυθεί ο Σάρι!

bet365

Οι οπαδοί της Τσέλσι ασκούν πίεση στη διοίκηση της ομάδας για την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι και αρκετοί κάτοχοι διαρκείας πουλάνε τις θέσεις τους, ενημερώνοντας και τον σύλλογο πως δεν θα βρεθούν στο γήπεδο στα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του Απρίλη!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, είναι εκατοντάδες εκείνοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου που έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» στα προσεχή ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στις Μπράιτον, Γουέστ Χαμ και Μπέρνλι, όπως συνέβη και με τις άδειες θέσεις που παρατηρήθηκαν στην αναμέτρηση με τη Γουλβς στα γενέθλια της ομάδας!

Οι κάτοχοι των διαρκείας έχουν ενημερώσει πως μπορεί η ομάδα να διαθέσει τις θέσεις τους σε οπαδούς που θέλουν να καταβάλλουν ένα αντίτιμο για να βρεθούν εκεί και να παρακολουθήσουν τα προαναφερθέντα παιχνίδια, με την κίνηση αυτή ν' αποτελεί μια εξτρά πίεση προς το κλαμπ ώστε να σκεφτεί καλά αν θα πορευθεί ή όχι με τον Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα