Μουρίνιο σε Σκόουλς: «Γύρνα τώρα στο στούντιο...»!

Μουρίνιο σε Σκόουλς: «Γύρνα τώρα στο στούντιο...»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο σε Σκόουλς: «Γύρνα τώρα στο στούντιο...»!

bet365

Μεγάλη... ηθική νίκη του Ζοσέ Μουρίνιο απέναντι στον Πολ Σκόουλς, με την κόντρα των δυο τους να μη σταματάει ούτε μετά την απομάκρυνση του Πορτογάλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Πολ Σκόουλς άντεξε... έναν μήνα στον πάγκο της αγαπημένης του Όλνταμ στο μικρό βήμα που έκανε στην προπονητική, ωστόσο, η κατάσταση στον σύλλογο ήταν τέτοια που δεν ευνοούσε την μακροημέρευση της θητείας του στην τεχνική ηγεσία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος άκουγε συνεχώς αρνητικά σχόλια από τον άλλοτε χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την εικόνα που παρουσίαζε στους «κόκκινους διαβόλους», βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία ν' αναφερθεί σ' εκείνον και είπε:

«Ο Πολ ασκούσε συνεχώς κριτική για τη δουλειά μου όταν ήμουν σε έναν από τους σπουδαιότερους συλλόγους στον κόσμο. Εκείνος άντεξε μόλις έναν μήνα στην Όλνταμ. Γύρνα τώρα πίσω στο στούντιο...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα