Φούλαμ - Λίβερπουλ 1-2

Φώτης Καρακούσης
Φούλαμ - Λίβερπουλ 1-2

bet365

Πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς, η Λίβερπουλ όχι απλά δυσκολεύτηκε, αλλά ίδρωσε να κερδίσει τη Φούλαμ, όμως το έκανε, επικράτησε με 2-1 και επέστρεψε στην κορυφή.

Την περασμένη βδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, η Λίβερπουλ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-1 της Μπάγερν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Σήμερα στο «Κρέιβεν Κότατζ» απέναντι στην προτελευταία Φούλαμ ήταν σαν να εμφανίστηκε άλλη ομάδα και πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ναι μεν επικράτησε με 2-1 και επέστρεψε στην κορυφή, αλλά σίγουρα δυσκολεύτηκε περισσότερο και από όσο θα περίμενε και ο πλέον απαισιόδοξος φίλος της.

Σημασία βέβαια για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει η νίκη και οι βαθμοί, με τους «κόκκινους» να ανεβαίνουν και πάλι στην κορυφή με 76, αφήνοντας δεύτερη την Σίτι με 74, με τους... πολίτες βέβαια να έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Κάκιστο πρώτο ημίχρονο με το γκολ μοναδική καλή στιγμή

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα κακό (όπως άλλωστε και όλο το ματς) ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μην μπορούν να κάνουν μια καλή φάση μπροστά στην εστία του Ρίκο. Στην μοναδική τους καλή στιγμή μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μανέ μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Φιρμίνιο να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 0-1.

Δεν το τελείωσε, κινδύνεψε με τραγικό λάθος και... καθάρισε ο Μίλνερ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ήταν ακόμα χειρότερη, με την κούραση από το ματς του Μονάχου να φαίνεται ξεκάθαρα. Όσο περνούσαν τα λεπτά και η ομάδα του Κλοπ δεν... καθάριζε το ματς, οι γηπεδούχοι που δεν είχαν τίποτα να χάσουν, μιας και μόνο με θαύμα θα σωθούν, ανέβαιναν μπροστά και στο 74' κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπάμπελ. Ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε αρχικά το λάθος του Μίλνερ που γύρισε άσχημα προς τον Φαν Ντάικ, αυτός με κεφαλιά ακόμα χειρότερα στον Άλισον και ο τελευταίος αντί να μπλοκάρει πήγε να διώξει με τα πόδια, με τον επιθετικό της Φούλαμ να κάνει το 1-1. Σε ένα γκολ που έγιναν τρία μαζεμένα λάθη και τον σκόρερ να μην πανηγυρίζει, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Λίβερπουλ. Εκεί όμως που φαινόντουσαν όλα άσχημα για τους «κόκκινους» ήρθε ο Ρίκο να κάνει ένα ακόμα τραγικό λάθος. Ο τερματοφύλακας των Λονδρέζων ανέτρεψε χωρίς λόγο τον Μανέ αφού αρχικά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε κακό σουτ του Σαλάχ. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μίλνερ που έκανε το 1-2 και έδωσε την μεγάλη νίκη στην Λίβερπουλ!

ΦΟΥΛΑΜ: Ρίκο, Φόσου-Μένσα (73' Κρίστι), Τσέιμπερς, Ριμ, Μπράιαν, Σερί (65' Σεσενιόν), Κέρνι (82' Κεμπάνο), Ανγκίσα, Αγιτέ, Μίτροβιτς, Μπάμπελ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Λαλάνα (72' Μίλνερ), Σαλάχ (93' Στάριτζ), Μανέ, Φιρμίνο (72' Οριγκί)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα