Γουέστ Χαμ - Χάντερσφιλντ 4-3

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Χάντερσφιλντ 4-3

bet365

Με μπροστάρη τον Τσιτσαρίτο, η Γουέστ Χαμ έκανε εντυπωσιακή ανατροπή επικρατώντας 4-3 της Χάντερσφιλντ. Η Λέστερ βύθισε τη Μπέρνλι, το έσωσε η Νιουκάστλ.

Με εντυπωσιακή ανατροπή η Γουέστ Χαμ επικράτησε 4-3 της Χάντερσφιλντ, της έκοψε κάθε ελπίδα παραμονής, ενώ βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην επτάδα. Τι και αν η Χάντερσφιλντ πέτυχε για 4η φορά 3+ γκολ στην Premier League, o Τσιτσαρίτο είχε διαφορετική άποψη. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με πέναλτι του Νόμπλε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την αμυντική αδράνεια σε δυο περιπτώσεις και σκόραραν. Στο 17' ο Μπακούνα έφερε το ματς στα ίσα και στο 30' ο Γκραντ πέτυχε το 2-1. Στο 65' ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 3-1 για τη Χάντερσφιλντ. Η Γουέστ Χαμ απάντησε και στο 75' ο Ογκμπόνα την έβαλε στο κόλπο. Ο Τσιτσαρίτο το πήρε πάνω του και με δυο γκολ στο 84' και στις καθυστερήσεις έδωσε ένα μεγάλο τρίποντο.

Σημαντικό διπλό η Λέστερ
Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Λέστερ, τρίτη στα τέσσερα τελευταία, αυτή τη φορά με 2-1 κόντρα στη Μπέρνλι. Οι Αλεπούδες μπήκαν στην πρώτη δεκάδα, αντίθετα οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να βρέθηκαν στο 4΄ με παίκτη λιγότερο, αλλά κατάφεραν με τον Μάντισον να ανοίξουν το σκορ. Η Μπέρνλι αντέδρασε και στο 38' ο ΜακΝιλ έφερε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη, η Λέστερ ήταν καλύτερη και στις καθυστερήσεις ο Μόργκαν διαμόρφωσε το 2-1.

Το έσωσε ο Ρίτσι με γκολάρα!
Ματσάρα στο «Vitality», όπου Μπόρνμουθ και Νιουκάστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Ο Ρίτσι το έσωσε με γκολάρα οι Καρακάξες βρέθηκαν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος, είχαν δοκάρι, αλλά στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Ροντόν πέτυχε το 1-0. Στο 48' ο Κινγκ από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81' έκανε την ανατροπή. Στις καθυστερήσεις ο Ρίτσι με απίθανο σουτ διαμόρφωσε το 2-2.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα