Τσέλσι - Γουλβς 1-1

Gazzetta team
Τσέλσι - Γουλβς 1-1

bet365

Ο Εντέν Αζάρ ισοφάρισε για την Τσέλσι στο 92’, όμως το 1-1 με την Γουλβς αφήνει τους μπλε εκτός τετράδας.

Η Τσέλσι έφτασε μία ανάσα από την ήττα, όμως στις καθυστερήσεις ήρθε ο Αζάρ να τη σώσει και να κάνει το τελικό 1-1 με την Γουλβς, με τους μπλε να χάνουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της τετράδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να πιέσουν πολύ τους Λύκους στην περιοχή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε μία τελική προσπάθεια εντός εστίας, όμως στο 56’ έβγαλαν εκπληκτική αντεπίθεση, με τον Χιμένες να κάνει το 0-1! Οι παίκτες του Σάρι ανέβασαν αμέσως ταχύτητα, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να λυτρωθούν με τον Αζάρ στις καθυστερήσεις!

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Έμερσον, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο (72’ Γουίλιαν), Κόβατιτς (56’ Λόφτους-Τσικ), Πέδρο (61’ Χάντσον-Οντόι), Αζάρ, Ιγουαΐν

Γουλβς (Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Σαΐς, Κόουντι, Μπολί, Κάστρο, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Νέβες, Ζότα (82’ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες (89’ Τραορέ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα