ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Άλλαξε την τελευταία στιγμή ο πιλότος του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε με τον Σάλα!

Άλλαξε την τελευταία στιγμή ο πιλότος του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε με τον Σάλα!

Άλλαξε την τελευταία στιγμή ο πιλότος του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε με τον Σάλα!

Ο ατζέντης του Εμιλιάνο Σάλα, ήθελε να ταξιδέψει ο πελάτης του με συγκεκριμένο πιλότο, ωστόσο, εκείνος δεν μπορούσε και πλήρωσε τον Ντέιβ Ίμποτσον προκειμένου να τον αντικαταστήσει, παρά το γεγονός πως δεν είχε καν το απαιτούμενο δίπλωμα!

Νέα δεδομένα έρχονται και θα συνεχίσουν να έρχονται από τον διεθνή Τύπο αναφορικά με την υπόθεση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή που εξαφανίστηκε την 21η Ιανουαρίου με το αεροσκάφος που τον μετέφερε από τη Ναντ στο Κάρντιφ ώστε να προπονηθεί για πρώτη φορά με την αγγλική ομάδα, μόλις δυο μέρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του έναντι 20 εκατ.λιρών.

Ο ατζέντης του Σάλα, Γουίλι ΜακΚάι, έφερε νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας μιλώντας στον γαλλικό Τύπο, αφού, ανέφερε πως εκείνος είχε ζητήσει από τον Ντιν Χέντερσον να μεταφέρει τον παίκτη στο Κάρντιφ.

Ο συγκεκριμένος πιλότος, για κάποιο λόγο, θεώρησε σωστό πει «ok» στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια να... πληρώσει έναν συνάδελφό του, το οποίου μάλιστα το δίπλωμα δεν επέτρεπε τέτοια πτήση, με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί τελικά ο 50χρονος, Ντέιβ Ίμποτσον στο ιδιωτικό αεροσκάφος που εξαφανίστηκε και του οποίου δεν έχει βρεθεί ούτε το παραμικρό ίχνος.

Μάλιστα, ο Χέντερσον πλήρωσε κανονικά τα έξοδα της πτήσης και το ξενοδοχείο όπου θα διέμενε ο πιλότος που τελικά «πέταξε» μαζί με τον Σάλα, αφού, ο άνθρωπος που βρέθηκε στο τιμόνι του αεροσκάφους το μοιραίο απόγευμα, είχε πει ότι... έχασε την κάρτα με την οποία θα πλήρωνε.

Ο Ντέιβ Ίμποτσον, παραμονές της μεταφοράς του Σάλα στο Κάρντιφ, μέσω social media, δήλωνε ... σκουριασμένος και είχε αντιληφθεί κατά την πτήση του στη Ναντ για να πάρει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ότι συνάντησε δυσκολίες στον τρόπο προσγείωσης με την τεχνολογία που είχε το αεροσκάφος...

Best of internet