Ανακοίνωσε Ο'Νιλ η Φόρεστ, φαβορί ο Ρόι Κιν για βοηθός

Κώστας Ζάλιαρης
Ανακοίνωσε Ο'Νιλ η Φόρεστ, φαβορί ο Ρόι Κιν για βοηθός

bet365

Ο Μάρτιν Ο'Νιλ είναι πλέον ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το κλαμπ το μεσημέρι της Τρίτης. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν από λίγες μέρες έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αϊτόρ Καράνκα και προσέλαβε τον άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή της Ιρλανδίας.

Βαλένθια – Σπ. Χιχόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς, στην ποδοσφαιρική του καριέρα είχε συμπληρώσει 371 εμφανίσεις με τη Φόρεστ και είχε σκοράρει 62 φορές στα 10 χρόνια θητείας στο City Ground, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα, δυο ευρωπαϊκά τρόπαια και ισάριθμα Λιγκ Καπ!

Στο Μουντιάλ του 1982 ήταν αρχηγός για την εθνική ομάδα της πατρίδας του και πλέον ως προπονητής, αφού πρώτα οδήγησε τη Γουλβς στην Premier League, συνέχισε με μεγάλες επιτυχίες στη Σέλτικ και πέρασε από τις Άστον Βίλα και Σάντερλαντ, βρέθηκε στο «τιμόνι» της Ιρλανδίας από το 2013 έως και το 2016, όταν και συμμετείχε στο Euro της Γαλλίας.

Πλέον, είναι ο νέος κόουτς της Νότιγχαμ Φόρεστ, εκπληρώνοντας ένα από τα μεγάλα του όνειρα, από την εποχή που αποτελούσε έναν από τους Miracle Men του συλλόγου ως ποδοσφαιριστής...

Πλέον μένει να φανεί αν ο Ρόι Κιν, όπως και στην Εθνική Ιρλανδίας, θα βρίσκεται στο πλευρό του Ο'Νιλ και στη Φόρεστ, ως βοηθός του στον πάγκο. Μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι τέτοιο, ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως φαβορί για τη θέση του assistant.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα