Εκπληκτος ο Νούνο Σάντο για Μπονατίνι! (vid)

Εκπληκτος ο Νούνο Σάντο για Μπονατίνι! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Εκπληκτος ο Νούνο Σάντο για Μπονατίνι! (vid)

bet365

Κανένα σχόλιο δε θέλησε να κάνει ο προπονητής των Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αναφορικά με τα σενάρια αποχώρησης του Λέο Μπονατίνι και την συμφωνία με ΠΑΟΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Βαλένθια – Σπ. Χιχόν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

O ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα της απόκτησης του Λέο Μπονατίνι με τη μορφή δανεισμού από τους Γουλβς, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δήλωσε έκπληκτος από τα σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αποχωρεί από την ομάδα μαζί με τον Κόνορ Κόαντι, για τον οποίο λέγεται πως ενδιαφέρεται η Άρσεναλ.

«Είμαι έκπληκτος με όλα αυτά τα πράγματα, οπότε δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο», αρκέστηκε να πει ο Νούνο Σάντο, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στην τοπική «Express and Star» ο ρεπόρτερ των Γουλβς, Τζο Εντουάρντς, σχολιάζοντας την υπόθεση Μπονατίνι λέει πως «ο Μπονατίνι θα του επιτραπεί να αποχωρήσει από την ομάδα, μόλις οι Γουλβς γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν έναν άλλον επιθετικό. Εχουν παρατήσει την περίπτωση του δανεισμού από την Αστον Βίλα του Τάμι Αμπραχαμ, λόγω της απροθυμίας του ποδοσφαιριστή και της έλλειψης διαβεβαιώσεων από τη FIFA ότι μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα μέσα στη σεζόν».

Στο 2.15 η ερώτηση για Μπονατίνι και η απάντηση του Νούνο Σάντο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα