Τσέλσι - Σαουθάμπτον 0-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Σαουθάμπτον 0-0

bet365

Η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με την Σαουθάμπτον και δεν ξέφυγε στην τέταρτη θέση. Μεγάλο διπλό η Πάλας και η Μπέρνλι, ματσάρες σε Λονδίνο και Μπόρνμουθ.

Η Τσέλσι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην τέταρτη θέση, μένοντας στο 0-0 με την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο. Οι μπλε δεν ικανοποίησαν, άργησαν να βρουν ρυθμό και πίεσαν μόνο στην επανάληψη για να χάσουν δύο βαθμούς στο τέλος.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό, με τους γηπεδούχους να δείχνουν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο και τον Μοράτα να χάνει την καλύτερη ευκαιρία. Τα πράγματα ήταν καλύτερα στην επανάληψη και στο ξεκίνημα αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες, πριν οι γηπεδούχοι πιέσουν στη συνέχεια. Ο Μοράτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά είδε το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ, με τον Γκαν να κάνει δύσκολες αποκρούσεις μέχρι το τέλος και να κρατάει το 0-0.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Μάρκος Αλόνσο, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (68’ Φάμπρεγας), Γουίλιαν (37’ Λόφτους-Τσικ), Αζάρ, Μοράτα

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχουτλ): Γκαν, Σέντρικ, Γιοσίντα, Βέστεργκαρντ, Μπεντνάρεκ, Βαλερί, Ρομέου, Γουόρντ-Πράουζ, Άρμστρονγκ, Ρέντμοντ, Ινγκς

Απίστευτο ημίχρονο στο Μπόρνμουθ
Στο πιο τρελό ημίχρονο της σεζόν Μπόρνμουθ και Γουότφορντ πέτυχαν 6 γκολ για να μείνουν χωρίς τέρματα στην επανάληψη και στο τελικό 3-3. Τα απίθανα πράγματα ξεκίνησαν από νωρίς, με τον Ντίνι να κάνει το 0-1 στο 14’ και στο 27’ το 0-2. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν, μείωσαν με τον Άκε στο 34’ και έφτασαν στο 2-2 με τον Γουίλσον στο 37’! Δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, ο Σέμα έκανε το 2-3 για τους φιλοξενούμενους, πριν ο Φρέιζερ κάνει το 3-3 στο 40’! Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πιο... φυσιολογικά, δεν είδαμε κανένα γκολ και οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Απόδραση για Κρίσταλ Πάλας
Με γκολ των Αγιού και Μιλιβόγιεβιτς στα τελευταία λεπτά η Κρίσταλ Πάλας πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Γουλβς. Το ματς ήταν ανοιχτό ως το τέλος και συγκεκριμένα ως το 83', όταν ο Αγιού έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούνενους. Οι Λύκοι, οι οποίοι ήθελαν το τρίποντο για να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά τελικά στις καθυστερήσεις δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιλιβόγιεβιτς.

Καμία σωτηρία για Χάντερσφιλντ
Η ουραγός της Premier League υποδέχθηκε την Μπέρνλι και δεν κατάφερε να ανανεώσει τις ελπίδες της για τη συνέχεια, γνωρίζοντας νέα ήττα (0-2). Η Χάντερσφιλντ προηγήθηκε στο 33' με τον Μουνιέ αλλά στο 40' ο Γουντ ισοφάρισε και ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Σίντλερ. Με παίκτη περισσότερο η Μπέρνλι έψαξε το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 74' με τον Μπαρνς, διατηρώντας το 1-2 ως το τέλος παρά την αποβολή του Μπρέιντι στο 90'.

Ο Αρναούτοβιτς έσωσε την Γουέστ Χαμ
Η Γουέστ Χαμ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μπράιτον, όμως με δύο γκολ σε διάστημα 2’ ο Αρναούτοβιτς έσωσε τα σφυριά από την ήττα και τους έδωσε τουλάχιστον το βαθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 56’, όταν ο Στίφενς έκανε το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Γουέστ Χαμ στο 58’ ο Ντάφι έκανε και το 0-2 και όλα έδειχναν να τελειώνουν. Οι παίκτες του Πελεγρίνι, όμως, δεν τα παράτησαν, ισοφάρισαν με γκολ του Αρναούτοβιτς στο 66’ και στο 68’ και θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ανατροπή, όμως έχασαν μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να παραμείνει το 2-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα