Βασιλικές διακρίσεις για Κέιν και Σάουθγκεϊτ

Κώστας Ζάλιαρης
Βασιλικές διακρίσεις για Κέιν και Σάουθγκεϊτ

bet365

Στις τιμητικές διακρίσεις από τη Βασίλισσα Ελισάβετ για το νέο έτος, συμπεριελήφθησαν οι Χάρι Κέιν και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για όσα πρόσφεραν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, κυρίως στο Μουντιάλ της Ρωσίας, γεμίζοντας περηφάνια τη χώρα αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο γενικότερα.

Ο επιθετικός της Τότεναμ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τα «τρία λιοντάρια» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου καλοκαιριού, σκοράροντας έξι φορές και συμβάλλοντας τρομερά στην πορεία μέχρι και τα ημιτελικά, όπου οι Άγγλοι έφτασαν για πρώτη φορά μετά από το 1990!

Λίβερπουλ – Αρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Κέιν, θα λάβει τον τίτλο του MBE (Member of British Empire) στις τιμές από τη Βασίλισσα, ενώ, δεν θα μπορούσε να... μείνει στην απ' έξω και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο άνθρωπος που έκανε ξανά το αγγλικό κοινό ν' αγαπήσει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, να στηρίξει μα πάθος και να χειροκροτήσει αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια του ομοσπονδιακού κόουτς και των παικτών του στη διοργάνωση την οποία κατέκτησαν οι Γάλλοι πριν από μερικούς μήνες.

Ο Σάουθγκεϊτ, λόγω του οποίου έγινε... μόδα το γιλέκο, θα πάρει τον τίτλο OBE (Office of the British Empire).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα