Συμφώνησαν και για... πιθανή παραμονή του Σόλσκιερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Συμφώνησαν και για... πιθανή παραμονή του Σόλσκιερ!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να είναι απόλυτα καλυμμένη σε περίπτωση που τελικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δείξει ικανός να συνεχίσει στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι, φτάνοντας σε συμφωνία με τη Μόλντε για την αποζημίωση που θα λάβουν οι Νορβηγοί.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με το SkySports, ανάμεσα στους υπόλοιπους όρους που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στους δύο συλλόγου ώστε να μετακινηθεί με... δανεισμό ο Σόλσκιερ στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι και το καλοκαίρι του 2019, είναι και το ποσό που θα λάβει η Μόλντε σε περίπτωση που ο 45χρονος κόουτς παραμείνει στο Μάντσεστερ και μετά τη φετινή σεζόν.

Οι Νορβηγοί, που σίγουρα θέλουν να ξαναδούν τον Σόλσκιερ στον δικό τους πάγκο, αποδέχθηκαν την προσφορά των 8 εκατ.ευρώ σε περίπτωση που στη Γιουνάιτεντ αποφασίσουν να διατηρήσουν τον «baby assassin» στην τεχνική ηγεσία και μετά το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα