Παραμένει εκτός μετά τη διάσειση ο Λόβρεν

Παραμένει εκτός μετά τη διάσειση ο Λόβρεν

Κώστας Ζάλιαρης
Παραμένει εκτός μετά τη διάσειση ο Λόβρεν

bet365

Ο Κλοπ γνωστοποίησε πως η Λίβερπουλ θα παρουσιαστεί το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στη Μπόρνμουθ δίχως τον Ντέγιαν Λόβρεν, αφού αυτός υπέστη διάσειση με χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι σε προπόνηση της ομάδας πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Μπέρνλι.

Γιουβέντους – Ιντερ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Κροάτης στόπερ θα μείνει εκτός αποστολής έπειτα και από την ιατρική συμβουλή μετά το χτύπημα που δέχθηκε, από τη στιγμή, κιόλας, που ακολουθεί το κρισιμότατο ματς του Champions League με τη Νάπολι στο «Άνφιλντ» την επόμενη εβδομάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τους «cherries», το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Κλοπ έκανε γνωστό πως ο Λόβρεν μετά τη διάσειση διατηρείται εκτός πλάνων ώστε ν' αναρρώσει πλήρως, ανακοινώνοντας πως δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το προσεχές παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Premier League μετά από το ματς του Turf Moor.

Μαζί και με τον τραυματισμό του Τζο Γκόμες με το κάταγμα στο πόδι και την αναγκαστική απουσία ενάμιση μήνα, τα... λουριά για την άμυνα των «κόκκινων» στενεύουν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα