ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Στόχος του Πογκμπά για το 2019 να... μάθει κολύμπι!

Στόχος του Πογκμπά για το 2019 να... μάθει κολύμπι!

Στόχος του Πογκμπά για το 2019 να... μάθει κολύμπι!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Πολ Πογκμπά έχει ξεκινήσει μαθήματα για να μπορέσει να κολυμπήσει καθώς μέχρι σήμερα φοβόταν το νερό!

Γερμανία – Ολλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί στο παρελθόν ο Γάλλος άσος να έχει φωτογραφηθεί σε πολυτελείς πισίνες ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν γνωρίζει κολύμπι!

Ο Πογκμπά από μικρός φοβόταν το νερό και ποτέ ως τώρα δεν μπήκε στη διαδικασία να... μάθει να κολυμπάει, πηγαίνοντας μέχρι εκεί που πάταγε.

Ωστόσο, τελευταία φέρεται να έχει ξεκινήσει μαθήματα καθώς στόχος του μέσα στο 2019 είναι να ξεπεράσει τη φοβία του για το νερό και να μάθει να κολυμπάει.

«Ο Πολ έχει καταλάβει ότι όσο γίνεται μεγαλύτερος τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Καταλαβαίνει ότι έπρεπε να το είχε κάνει όταν ήταν παιδί, αλλά πάντα το ανέβαλε. Στις διακοπές ποτέ δεν έβαζε το κεφάλι του κάτω από το νερό. Το έχει πάρει στα σοβαρά και αποτελεί προσωπικό του στόχο», ανέφερε πηγή μέσα από τη Γιουνάιτεντ στον αγγλικό Τύπο.

Best of internet