Football Leaks: «Αμπράμοβιτς, μη λιποθυμήσεις όταν δεις την μίζα για τον Καντέ»!

Football Leaks: «Αμπράμοβιτς, μη λιποθυμήσεις όταν δεις την μίζα για τον Καντέ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Football Leaks: «Αμπράμοβιτς, μη λιποθυμήσεις όταν δεις την μίζα για τον Καντέ»!

bet365

«Χρυσή» ήταν η προμήθεια για τους εκπροσώπους του Ενγκολό Καντέ προκειμένου η Τσέλσι να κάνει τον Γάλλο χαφ δικό της και να μην επιτρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν να τον διεκδικήσει! Μάλιστα, η συνεργάτης του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, ζήτησε από τον Ρώσο μεγιστάνα... να μη λιποθυμήσει όταν θα έβλεπε το ποσό!

Νέο pamestoixima.gr με τις αποδόσεις που ήθελες και άφθονες στοιχηματικές επιλογές

Σύμφωνα με το Football Leaks και τις ιστορίες που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πέρα από την άρνηση του Ενγκολό Καντέ να πληρωθεί από τους «μπλε» του Λονδίνου και μέσω off-shore εταιρείας για να ξεφύγει από τους φόρους, προκαλεί τεράστια εντύπωση το ποσό στο οποίο εν τέλει έφτασε το κόστος της μετακίνησης του παίκτη από τη Λέστερ στους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο σύλλογος έδωσε 38 εκατ.ευρώ στις «αλεπούδες» και... άλλα 12 εκατομμύρια στους Γκρέγκορι Ντακάντ και Αμπντελκαρίμ Ντουί που εκπροσωπούν το χαμογελαστό παιδί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

«Μη λιποθυμήσεις...» ήταν η εισαγωγή του e-mail που έλαβε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς από την συνεργάτιδά του, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα όταν εκείνη θέλησε να τον ενημερώσει για την προμήθεια που έλαβαν οι μάνατζερ του Καντέ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα