Ο Καντέ αρνήθηκε να αφήσει την Τσέλσι να τον βοηθήσει να φοροδιαφύγει

Ο Καντέ αρνήθηκε να αφήσει την Τσέλσι να τον βοηθήσει να φοροδιαφύγει

Gazzetta team
Ο Καντέ αρνήθηκε να αφήσει την Τσέλσι να τον βοηθήσει να φοροδιαφύγει

bet365

Σύμφωνα με τα Football Leaks ο Ενγκολό Καντέ αρνήθηκε να επιτρέψει στην Τσέλσι να πληρώσει μέρος των χρημάτων του μέσω offshore εταιρείας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι αποκαλύψεις των Football Leaks συνεχίζονται, αλλά που και που βγαίνει και καμία καλή είδηση. Έτσι, στην προσπάθεια της Τσέλσι να πληρώσει τον Καντέ μέρος των χρημάτων του μέσω offshore εταιρείας, προκειμένου να αποφύγει τη φορολογία, όμως ο Γάλλος αρνήθηκε.

Λίγο πριν υπογράψει στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2016 δημιουργήθηκε μία εταιρεία στο Νιου Τζέρσεϊ, προκειμένου να πληρώνει στον Καντέ το 10% των εισοδημάτων του από τους μπλε. Αρχικά, ο δικηγόρος του Γάλλου έδειξε ανοιχτός σε αυτή την προοπτική, όμως στη συνέχεια ενημέρωσε το σύλλογο για την αρνητική απόφαση του πελάτη του.

«Ο Ενγκολό δεν είναι ευέλικτος σε αυτό το θέμα, θέλει απλά να έχει έναν φυσιολογικό μισθό. Έχοντας διαβάσει αμέτρητα άρθρα σχετικά με τα image rights και τις έρευνες φοροδιαφυγής εναντίον ποδοσφαιριστών, ανησυχεί ότι αυτή η κίνηση θα εγείρει τις υποψίες των φορολογικών αρχών. Αποφάσισε ότι δεν θέλει να πάρει τέτοιο ρίσκο», ανέφερε το e mail.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα