Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Φούλαμ!

Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Φούλαμ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Φούλαμ!

bet365

Η πρώτη απόλυση προπονητή στη φετινή Premier League σημειώνεται στη Φούλαμ, με τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς ν' απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία και να προσλαμβάνεται ο πρωτεργάτης του έπους της Λέστερ το 2016, Κλαούντιο Ρανιέρι!

Ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος μετά την τρομερή επιτυχία των «αλεπούδων» τα βρήκε πολύ σκούρα την αμέσως επόμενη σεζόν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χωρίσουν οι δρόμοι του με αυτούς του συλλόγου που αγάπησε και από τον οποίο αγαπήθηκε, είχε μείνει χωρίς δουλειά από τον περασμένο Μάιο, όταν και είχε λυθεί η συνεργασία του με τη Ναντ.

Ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, παρά τις μεταγραφές των 100 εκατομμυρίων, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα, η Φούλαμ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έπειτα από 12 αγωνιστικές στο τρέχον πρωτάθλημα και ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Σαΐντ Καν, πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει και να προσλάβει στη θέση του άμεσα τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα