Δώρο εκατομμυρίων στον άνθρωπο που... εκτόξευσε την Premier League!

Gazzetta team
Δώρο εκατομμυρίων στον άνθρωπο που... εκτόξευσε την Premier League!

bet365

Επειτα από 19 χρόνια στον προεδρικό θώκο της Premier League, ο Ρίτσαρντ Σκάνταμορ και οι σύλλογοι του ετοιμάζουν... δώρο 5 εκατ. λιρών!

Ο Σκάνταμορ ήταν ο άνθρωπος που εκτόξευσε την Premier League και το έργο του σε αυτά τα 19 χρόνια στην προεδρία της ήταν εντυπωσιακό. Ο 59χρονος δίνει τη θέση του στη Σουζάνα Ντίνετζ και οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ετοιμάζουν ένα δώρο... ύψους 5 εκατ. λιρών! Κάθε ένας εκ των 20 συλλόγων πρόκειται να διαθέσει το ποσό των 250 χιλιάδων λιρών με τον πρόεδρο της Τσέλσι, Μπρους Μπακ να είναι ο εμπνευστής της... έκπληξης. Βέβαια, ο Σκάνταμορ με... μικρό τραπεζικό λογαριασμό, αφού αμοιβόταν με 2.5 εκατ. λίρες τη σεζόν!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

PREMIER LEAGUE NEWS FEED