Ο... κακός Μοράτα, πιο παραγωγικός απ' όλους!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο... κακός Μοράτα, πιο παραγωγικός απ' όλους!

bet365

Ακόμα κι αν δεν είναι ο killer στην περιοχή, ακόμα κι αν χάνει εύκολα γκολ, ακόμα κι αν δεν έχει πιάσει ταβάνι, ο Αλβάρο Μοράτα, σε θέμα αριθμών μετά και τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, βάζει κάτω τους Σαλάχ, Φιρμίνο και Λουκάκου!

Χάντερσφιλντ – Φούλαμ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αφήνοντας στην άκρη τον Σαντιό Μανέ που έχει πετύχει έξι γκολ την φετινή αγωνιστική περίοδο στην Premier League, ο Αλβάρο Μοράτα, έχει καταφέρει στα λεπτά συμμετοχής του στον εν εξελίξει πρωτάθλημα στην Αγγλία, να ξεπεράσει σε αποτελεσματικότητα τους φορ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάτεντ που θεωρούνται... καλύτεροι από εκείνον με διαφορά.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ που πέρασε μια περίοδο... ξηρασίας μπροστά από την αντίπαλη εστία, έχει ισάριθμα τέρματα με τον Ισπανό ομολόγό του, ωστόσο, τα έχει πετύχει σε 944 αγωνιστικά λεπτά, που σημαίνει ότι σκοράρει μια φορά κάθε 188'.

Ο Αλβάρο Μοράτα το κάνει σε 121' με τα πέντε τέρματα σε σύνολο 606 λεπτών με τη φανέλα της Τσέλσι και φυσικά, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ καλύτερος και από τους Λουκάκου και Φιρμίνο!

Ο Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας συνεχώς αφορμές στους αντίπαλους οπαδούς να τον περιγελούν και έχοντας χάσει το ένστικτο του σκόρερ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μετράει 4 τέρματα στην Premier, σε 768 λεπτά παρουσίας, οπότε πάει σε ένα γκολ ανά 192'.

Όσο για τον... μονόφθαλμο της Λίβερπουλ, τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, έχει μείνει μακριά από τα δίχτυα για φέτος, με δυο γκολ σε 829 λεπτά (βρίσκει δίχτυα κάθε 414') έχοντας και δυο ασίστ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα