Ποτσετίνο: «Όταν δεν σε κοιτάζει άλλη, η γυναίκα σου σκέφτεται να φύγει...»!

Ποτσετίνο: «Όταν δεν σε κοιτάζει άλλη, η γυναίκα σου σκέφτεται να φύγει...»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ποτσετίνο: «Όταν δεν σε κοιτάζει άλλη, η γυναίκα σου σκέφτεται να φύγει...»!

bet365

Νέο πρωτότυπο παράδειγμα από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να επιχειρηματολογήσει αναφορικά με τις σκέψεις που κάνουν οι παίκτες του στην Τότεναμ από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για εκείνον!

Ο Αργεντινός προπονητής των «σπιρουνιών» ξέρει πως οι «μερένχες» τον έχουν στη λίστα τους για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία μετά την απόλυση του Λοπετέγκι και την προσωρινή λύση που δίνει στην άκρη του πάγκου ο Σολάρι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ντέλε Άλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ο Έρικσεν αναμένεται να κάνει το ίδιο και αυτό φαντάζει εντελώς κόντρα στο θέμα της πιθανής μετακίνησης του Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι, όμως, για τον ίδιο, αφού είπε πως:

«Όταν περπατάς στο δρόμο και σε κρατάει η γυναίκα σου από το χέρι, όταν βλέπει ότι σε κοιτάζουν άλλες, χαίρεται και είναι περήφανη για σένα. Όταν δεν σε κοιτάζει κανείς, τότε η γυναίκα σκέφτεται ότι ίσως είναι καλύτερα με κάποιον άλλον...».

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, παραμονές της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League όπου η Τότεναμ έπαιξε με την Ίντερ στο Μιλάνο, ο κόουτς των Λονδρέζων θέλησε να περάσει το μήνυμά του για την ανάγκη η ομάδα του να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της από προηγούμενες χρονιές στη διοργάνωση, λέγοντας:

«Αν δεν παίξεις έξυπνα και δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου, τότε δεν θα σε βοηθήσει καθόλου αυτό που έχεις ήδη κάνει. Είναι σαν να βλέπει μια αγελάδα ένα τρένο να περνάει κάθε μέρα από μπροστά της ένα τρένο, την ίδια ακριβώς ώρα και όταν ρωτήσεις το ζώο τι ώρα περνάει το τρένο, τότε δεν θα σου δώσει τη σωστή απάντηση...»...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα