Ο Κάραγκερ καυγαδίζει On-air με τον Νέβιλ και τραβάει τα μαλλιά του! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κάραγκερ καυγαδίζει On-air με τον Νέβιλ και τραβάει τα μαλλιά του! (vid)

bet365

Είναι τρομεροί τύποι, προσπαθούν να παραμείνουν πιστοί στις απόψεις τους και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το γεγονός πως... βρίσκονται στην τηλεόραση! Οι Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ πρόσφεραν ακόμα έναν απολαυστικό λεκτικό καυγά το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή την εμφάνιση της Τότεναμ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και την ήττα με σκορ 1-0.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο θρύλος της Λίβερπουλ και άλλοτε αρχηγός των «κόκκινων», επέμενε στο γεγονός πως ο πρόεδρος των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λέβι, δεν έκανε τίποτα ώστε να βοηθήσει την ομάδα ν' ανέβει επίπεδο, έχασε παίκτες όπως οι Μανέ, Βαϊνάλντουμ και Μαγκουάιρ γιατί αρνείται να ικανοποιήσει τις αποδοχές τους και ν' αυξήσει τους μισθούς και τόνισε πως «θα καθόμαστε απλά να λέμε μπράβο στην Τότεναμ που παίζει στο Champions League;».

Ο Γκάρι Νέβιλ, άρχισε να του αναφέρει συνεχώς πως ο λονδρέζικος σύλλογος διέθεσε 600 εκατ.λίρες για να φτιάξει νέο γήπεδο. «Αυτό έγινε πριν τέσσερα χρόνια» απάντησε ο Κάραγκερ για να για ν' ακούσει ξανά από τον συνομιλητή του να λέει: «Τα χρήματα αυτά δεσμεύθηκαν και περιόρισαν το μπάτζετ για τέσσερα με πέντε χρόνια. Τελικά τους βγήκαν περισσότερα τα χρήματα από αυτά που είχαν υπολογίσει ότι θα μπορούσαν να διαθέσουν για το ρόστερ. Τι δεν καταλαβαίνεις από το γεγονός πως έδωσαν 500-600 εκατομμύρια για το γήπεδο;».

Κάπου εκεί ήρθε το ξέσπασμα του Κάραγκερ, που έκανε και τον κεντρικό παρουσιαστή να γελάσει, με τον παλαίμαχο αμυντικό να φωνάζει «γιατί συνεχίζεις και μου λες για τα 600 εκατομμύρια;» και τον Νέβιλ ν' απαντά: «Γιατί τόσο έκανε το γήπεδο! Πόσο θα το πλήρωναν; Ένα δεκάρικο;»!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα