Κορυφαίος... αήττητος στην Premier League ο Λαπόρτ!

Κορυφαίος... αήττητος στην Premier League ο Λαπόρτ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κορυφαίος... αήττητος στην Premier League ο Λαπόρτ!

bet365

Μετά και το 1-0 επί της Τότεναμ, το βράδυ της Δευτέρας στο «Γουέμπλεϊ», ο Αϊμερίκ Λαπόρτ έγινε ο ποδοσφαιριστής που ακόμα δεν έχει ηττηθεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και πλέον είναι ο κορυφαίος όσον αφορά στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί δίχως να έχει σημειώσει ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα!

Αννόβερο – Βολφσμπουργκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γάλλος αμυντικός έχει γίνει ο αγαπημένος του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον κόουτς των «πολιτών», παραμονές του αγώνα με τα «σπιρούνια» να εξηγεί γιατί τα πλάνα του για τα μετόπισθεν της Σίτι αρχίζουν από τον Λαπόρτ. «Το επίπεδο των εμφανίσεών του, η συγκέντρωσή του στις προπονήσεις, η αποτελεσματικότητά του, η προσήλωσή του στα αμυντικά του καθήκοντα, οι προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους... Όλα λειτουργούν σωστά» ανέφερε ο Καταλανός κόουτς για τον ποδοσφαιριστή που είναι πλέον record-man στην Premier League.

Πιο συγκεκριμένα, έφτασε πλέον στα 19 ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι, μετρώνετας 17 νίκες, 2 ισοπαλίες, έχοντας 11 ματς δίχως να παραβιαστεί η εστία του και έχοντας μετρήσει μόλις 8 γκολ παθητική στις αναμετρήσεις που έχει δώσει το «παρών».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα