Νέο ενδιαφέρον για την Τσέλσι, αλλά δεν δίνει τις μετοχές ο Αμπράμοβιτς

Νέο ενδιαφέρον για την Τσέλσι, αλλά δεν δίνει τις μετοχές ο Αμπράμοβιτς

Κώστας Ζάλιαρης
Νέο ενδιαφέρον για την Τσέλσι, αλλά δεν δίνει τις μετοχές ο Αμπράμοβιτς

bet365

Τσέχος δισεκατομμυριούχος εξέφρασε στον Ρομάν Αμπράμοβιτς το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών του λονδρέζικου συλλόγου, όμως γι' ακόμα μια φορά, ο Ρώσος μεγιστάνας αρνήθηκε να μπει σε συζήτησης αγοραπωλησίας του λονδρέζικου κλαμπ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λέστερ - Γουέστ Χαμ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αμπράμοβιτς, όπως το έκανε το καλοκαίρι, απορρίπτοντας προσφορά από τον Τζιμ Ράτκλιφ (πλουσιότερο Βρετανό), έτσι και τώρα που προέκυψε το ενδιαφέρον του Πετρ Κέλνερ από την Τσέχία, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση πώλησης των μετοχών και αποχώρησής του από την ιδιοκτησία των «μπλε».

Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Κέλνερ φτάνει στα 13 δισεκατομμύρια ευρώ και όπως αναφέρει ο ρωσικός Τύπος, ο Κέλνερ έχει δική του σουίτα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να παρακολουθεί τα παιχνίδια της Τσέλσι.

Έχει συνεργαστεί σε επίπεδο επιχειρήσεων με τον Αμπράμοβιτς, ενώ συμμετέχει στο μετοχικό σχήμα της δημοφιλούς ρωσικής εταιρείας αλουμινίων, Minerals.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα