Ο κόουτς της Μπέρνλι τράβηξε το πουλόβερ του δημοσιογράφου για να ειρωνευτεί τον Σανέ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο κόουτς της Μπέρνλι τράβηξε το πουλόβερ του δημοσιογράφου για να ειρωνευτεί τον Σανέ (vid)

bet365

Για την περίερφη φάση όπου άπαντες σταμάτησαν εκτός του Νταβίντ Σίλβα στο 3ο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Μπέρνλι μίλησε ο Σον Ντάις, με τον κόουτς της Μπέρνλι να ειρωνεύεται τον Λιρόι Σανέ για την πτώση του στην περιοχή και να τραβάει το πουλόβερ του δημοσιογράφου μπροστά του για να... δει αν θα πέσει με κάτι τόσο ανεπαίσθητο!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ντάις αναφέρθηκε στη φάση όπου ο Γερμανός εξτρέμ των «πολιτών» πέφτει μόνος του στην περιοχή, όλοι σταματούν για να κοιτάξουν τον διαιτητή, η μπάλα κατευθύνεται εκτός ορίων του γηπέδου και μονάχα ο Νταβίντ Σίλβα συνεχίζει για να τους πιάσει όλους στον ύπνο και να κάνει την ασίστ στον Μπερνάρντο Σίλβα για το τρίτο από τα πέντε (5-0) της Σαββατιάτικης νίκης.

«Ο Σανέ πέφτει κάτω με τρόπο σε φάση που δεν γίνεται να πέσεις. Είναι αδύνατο. Αν τραβήξω το πουλόβερ σου θα πέσει; Για να δω... Ωχ, δεν έπεσες! Είναι απίστευτο! Ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι και δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, την ίδια στιγμή παίκτες που βρίσκονταν εκτός ορίων επιστρέφουν στο γήπεδο και παίζουν τη μπάλα που πάει να βγει εκτός... Γίνεται το γύρισμα και έρχεται το γκολ. Είναι τρομερή στιγμή και με μπέρδεψε... Και ο κόσμος στο γήπεδο αρχικά σκέφτηκε “έδωσε το πέναλτι” μετά “όχι δεν το έδωσε” έπειτα έρχεται το “βγήκε η μπάλα” και το “τελικά δεν βγήκε”...» ήταν τα λόγια του τεχνικού των «clarets».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα