Ο Γκάμπριέλ Ζέσους... ξενέρωσε με την απόφαση του Πεπ για το πέναλτι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Γκάμπριέλ Ζέσους... ξενέρωσε με την απόφαση του Πεπ για το πέναλτι (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος ήταν έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Σίτι στο «Άνφιλντ», όμως απογοητεύθηκε και απομακρύνθηκε εμφανώς ενοχλημένος από το σημείο όταν ο Μαχρέζ τον ενημέρωσε πως ο Πεπ έδωσε εντολή να το χτυπήσει ο Αλγερινός.

Σούντσβαλ – Κάλμαρ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «πολίτες» είχαν τεράστια ευκαιρία να φύγουν από το γήπεδο της Λίβερπουλ με τη νίκη έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, όμως, ο Ριγιάντ Μαχρέζ έστειλε πολύ ψηλά τη μπάλα από την άσπρη βούλα.

Ο Γκάμπριελ Ζέσους ήταν έτοιμος ν΄αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι, μέχρι να ακούσει από τον Μαχρέζ την εντολή που έδωσε ο Γκουαρδιόλα. Ο Μπερνάρντο Σίλβα κατάλαβε ότι έπρεπε να πάει και να μιλήσει στον νεαρό φορ, ο οποίος όμως τον έσπρωξε, δείγμα της απογοήτευσής του εκείνη τη στιγμή.

Στο φινάλε του ντέρμπι, ο κόουτς της Σίτι έπιασε και μιλούσε για αρκετά δευτερόλεπτα με τον Ζέσους, ο οποίος απλά έγνεφε καταφατικά και αποδεχόταν την απόφαση του προπονητή του..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα