Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ πάνε... τρένο την Άρσεναλ

Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ πάνε... τρένο την Άρσεναλ

Κώστας Ζάλιαρης
Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ πάνε... τρένο την Άρσεναλ

bet365

Σκόραραν αμφότεροι και στο «Craven Cottage» και η συνύπαρξή τους στην Άρσεναλ είναι τόσο αποδοτική που πιστώνονται το μεγαλύτερο κομμάτι των γκολ που έχει πετύχει η ομάδα μέσα στο 2018!

Ο Λακαζέτ ξεκίνησε τον... χορό της πεντάρας στην έδρα της Φούλαμ, ο Ομπαμεγιάνγκ τον ολοκλήρωσε. Ενδιάμεσα, μεσολάβησε μια... χορευτική κίνηση του Ράμσεϊ που σκόραρε με τακουνιά στα 39'' μετά την είσοδό του στο ματς, στο τελικό 5-1 επί των «cottagers».

Σε 10 συμμετοχές (5 βασικός) την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο «Λάκα» έχει μετρήσει 5 γκολ και 3 ασίστ, ενώ, ο «Όμπα» έχει σε 9 ματς (σε 8 από αυτά βασικός), 6 τέρματα και 1 ασίστ.

Συνολικά, μέσα στο 2018, ο Γκαμπονέζος επιθετικός έχει συμμετοχή σε 22 γκολ (16 φορές σκόραρε και μοίρασε 5 ασίστ), ενώ, ο Γάλλος στράικερ, αν και προσωρινά... χάρηκε που ξεπέρασε τον καλό του φίλο και συμπαίκτη, έχει πλέον 15 τέρματα και 4 ασίστ.

Στο σύνολο των φάσεων που οδήγησαν στο γκολ και οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συνεισφέρει, είναι εκείνοι που πιστώνονται τα περισσότερα τέρματα που έχουν πετύχει οι «κανονιέρηδες» μέσα στο τρέχον έτος σε όλες τις διοργανώσεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα