Αποκλεισμός με... παρασκήνιο για Βαλένσια στη Γιουνάιτεντ

Αποκλεισμός με... παρασκήνιο για Βαλένσια στη Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Αποκλεισμός με... παρασκήνιο για Βαλένσια στη Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Αντόνιο Βαλένσια με μήνυμά του στα social media αποκάλυψε πως έμεινε εκτός πλάνων του Ζοσέ Μουρίνιο για το ματς με τη Νιούκαστλ, σε μια απόφαση του Πορτογάλου κόουτς που δεν αποκλείεται να αφορά το λάθος που έκανε ο παίκτης και για το οποίο χρειάστηκε ν' απολογηθεί δημόσια όταν... στήριξε την επιλογή της απόλυσης του προπονητή!

Ο Βαλένσια, παραδέχθηκε πως έκανε Like σε ανάρτηση που είδε σε fan page με τ' όνομά του στα social media μέσα στην εβδομάδα, δίχως όμως να διαβάσει το μήνυμα που αναγραφόταν και το οποίο ανέφερε ότι: «Είναι πλέον... μαρτύριο να παρακολουθείς τη Γιουνάιτεντ και ο χρόνος του Μουρίνιο έχει τελειώσει».

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ανέφερε πως εκείνος συνεχίζει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο και να κάνει ό,τι του ζητάει ο προπονητής του, ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του μέσω social media, φανερώνοντας πως έμεινε εκτός αποστολής.

Στο ιατρικό δελτίο των «κόκκινων διαβόλων», πάντως, δεν βρίσκεται...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα