Συνεργάτης του Μπιλ Γκέιτς και αφεντικό των Μπλέιζερς ενδιαφέρεται για την Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Συνεργάτης του Μπιλ Γκέιτς και αφεντικό των Μπλέιζερς ενδιαφέρεται για την Τσέλσι

bet365

Το όνομα Πολ Άλεν, ιδιοκτήτη των Πόρτλαντ Μπλέιζερς στο NBA, των Seattle Swahawks στο NFL και συνιδρυτή των Windows με τον Μπιλ Γκέιτς, ήρθε στο προσκήνιο για τις μετοχές της Τσέλσι!

Παρά την αδιάλλακτη στάση του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο θέμα της μη παραχώρησης του λονδρέζικου συλλόγου, ωστόσο, συνεχώς εμφανίζονται, τουλάχιστον στον αγγλικό Τύπο, ονόματα δισεκατομμυριούχων που φέρονται να εκφράζουν ενδιαφέρον για να εμπλακούν στους «μπλε».

Μετά τον πλουσιότερο άνθρωπο στη Βρετανία, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, αυτός που παρουσιάζεται από τα Μέσα της Αγγλίας ως επίδοξος αγοραστής των μετοχών της Τσέλσι είναι ο Πολ Άλεν.

Πρόκειται για Αμερικανό επιχειρηματία στον οποίο ανήκουν οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς από τον μαγικό κόσμο του NBA, οι Seattle Seahawks από το NFL ενώ είναι συνιδιοκτήτης και των Seattle Sounders από το MLS.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι είναι ο άνθρωπος με τη βοήθεια του οποίου, ο Μπιλ Γκέιτς δημιούργησε το γνωστό λογισμικό των Windows!

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, ο Άλεν έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο παικτών, Πίνι Ζάχαβι, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την φιλική του σχέση με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και να βολιδοσκοπήσει ξανά τις προθέσεις του Ρώσου μεγιστάνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα