Κινδύνευσε να χάσει το πόδι του ο Σο!

Κινδύνευσε να χάσει το πόδι του ο Σο!

Κώστας Ζάλιαρης
Κινδύνευσε να χάσει το πόδι του ο Σο!

bet365

Μια... πτήση μακριά από μοιραίο λάθος βρέθηκε ο Λουκ Σο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν τον Σεπτέμβρη του 2015 υπέστη διπλό κάταγμα στο πόδι και για μια στιγμή υπήρξε σκέψη να ταξιδέψει πίσω στην Αγγλία κι όχι να κάνει την επέμβαση επί ολλανδικού εδάφους...

Ο Άγγλος μπακ των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται πως φέτος έχει βρει τον καλό του εαυτό, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο, η σχέση τους με τον οποίο πέρασε από μεγάλες δυσκολίες, ενώ, φρόντισε ν' αφήσει στο παρελθόν μια και καλή τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 2015, από το ματς με την Αϊντχόφεν για το Champions League.

Όπως αποκάλυψε, τρία χρόνια μετά από εκείνο τον τρομακτικό τραυματισμό, λίγο έλειψε να χάσει το πόδι του λόγω των θρόμβων αίματος που είχαν δημιουργηθεί από το κάταγμα, αφού υπήρξε η σκέψη να επιστρέψει πρώτα στην Αγγλία κι όχι να κάνει την επέμβαση άμεσα σε ολλανδικό νοσοκομείο.

«Δεν το ξέρει κανείς αυτό, ενώ κι εγώ το έμαθα έξι μήνες μετά όταν μου το είπε ο γιατρός. Έχω ακόμα δυο ουλές στο πόδι μου χαμηλά, αφού έπρεπε να το ανοίξουν στο χειρουργείο για να βγουν οι θρόμβοι του αίματος. Κανείς δεν ξέρει ότι πραγματικά έφτασα πολύ κοντά να χάσω το πόδι μου. Πλέον νιώθω απόλυτα δυνατός, όπως ήμουν πριν από το κάταγμα» ήταν τα λόγια του Λουκ Σο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα