Έκανε παρέα σε οπαδούς με ειδικές ανάγκες ο Μουρίνιο (pic)

Έκανε παρέα σε οπαδούς με ειδικές ανάγκες ο Μουρίνιο (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Έκανε παρέα σε οπαδούς με ειδικές ανάγκες ο Μουρίνιο (pic)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο διέθεσε χρόνο και κάθισε δίπλα σε νεαρούς οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ειδικές ανάγκες ώστε να μιλήσει μαζί τους και να βγάλει φωτογραφίες, στο παιχνίδι της ομάδας κ-23 απέναντι στη Στόουκ, το βράδυ της Παρασκευής στο «Ολντ Τράφορντ».

Είτε βρίσκει τρόπους να διατηρήσει καλή εικόνα στις τάξεις των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» και να κερδίσει χρόνο ώστε ν' αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι, είτε απλά εκφράζει την ευγνωμοσύνη του όπως το έκανε με το παρατεταμένο χειροκρότημα μετά τη βαριά ήττα από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ατρόμητος - Ξάνθη, αν o Κουλούρης σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως και να 'χει, προς το παρόν, ο «special one» κέρδισε σεβασμό και προκάλεσε πολύ θετικές εντυπώσεις με την κίνησή του να διαθέσει χρόνο ώστε να καθίσει κοντά σε νεαρούς οπαδούς με κινητικά προβλήματα, το βράδυ της Παρασκευής στο ματς της ομάδας κ-23 κόντρα στη Στόουκ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα