Ο Τσεχ την... είπε στη Λεβερκούζεν και αυτή του απάντησε στο twitter (pic)

Gazzetta team
Ο Τσεχ την... είπε στη Λεβερκούζεν και αυτή του απάντησε στο twitter (pic)

bet365

Ο Πετρ Τσεχ μάλλον παρεξήγησε ένα αστειάκι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με συνέπεια να εμφανιστεί ένας διάλογος μεταξύ τους για να ξεκαθαρίσει το... θεματάκι που προέκυψε.

Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λένο, ο πρώην τερματοφύλακας της Μπάγερ, έμεινε στον πάγκο της Άρσεναλ με τον Πετρ Τσεχ να κάθεται κάτω από τα δοκάρια.

Η Λεβερκούζεν αστειεύτηκε γι' αυτό και ο Τσεχ μάλλον την παρεξήγησε στα social media, ετοιμάζοντας επίθεση εναντίον του γερμανικού συλλόγου και κατηγορώντας τον ότι δεν σέβεται τον υγιή ανταγωνισμό και τις αξίες που πρέπει να δίνουν οι ομάδες στους παίκτες τους από νεαρή ηλικία.

Ωστόσο, για να λυθεί η παρεξήγηση, η Λεβερκούζεν απάντησε στον Τσεχ και στο tweet που έκανε, γράφοντας: «Γεια σου Πετρ. Φαίνεται ότι το αστείο μας, επειδή θέλαμε να δούμε τον πρώην παίκτη μας να αγωνίζεται, παρεξηγήθηκε. Ήταν απλά ένα αστειάκι. Σεβόμαστε τις αξίες που επισημαίνεις και ευχόμαστε σε σένα και στον μεγάλο σου σύλλογο τα καλύτερα. Καλή η απόκρουση στο τετ-α-τετ με τον Αγουέρο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα