Απέρριψε την Τσέλσι ο Όμπλακ

Gazzetta team
Απέρριψε την Τσέλσι ο Όμπλακ

bet365

Η Τσέλσι πριν προχωρήσει στην απόκτηση του Κέπα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, προσπάθησε να κάνει δικό της τον Γιαν Όμπλακ από την Ατλέτικο, αλλά ο Σλοβένος τερματοφύλακας ήταν εκείνος που χάλασε τη μεταγραφή.

Η Τσέλσι απέκτησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Αγγλία τον Κέπα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τιμπό Κουρτουά που έφυγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, πρώτος στόχος της Τσέλσι ήταν ο Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως αναφέρουν οι Times, η αγγλική ομάδα έσπασε τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο ίδιος ο Όμπλακ ήταν η αιτία που δεν προχώρησε η μεταγραφή καθώς ο Σλοβένος τερματοφύλακας απάντησε αρνητικά, θέλοντας να παραμείνει στην Ατλέτικο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα