Η «νίκη» του Ζοσέ κόντρα στον Πεπ με τους... πιτσιρικάδες

Η «νίκη» του Ζοσέ κόντρα στον Πεπ με τους... πιτσιρικάδες

Κώστας Ζάλιαρης
Η «νίκη» του Ζοσέ κόντρα στον Πεπ με τους... πιτσιρικάδες

bet365

Αν και δεν είναι το... δυνατό του σημείο, ο Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε εν έτει 2018 να εμπιστεύεται παιδιά που έχουν γαλουχηθεί στα τμήματα υποδομής ενός κλαμπ, με τις επιλογές που έκανε στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο νέο πρωτάθλημα της Premier League.

Με τον Πολ Πογκμπά, που ναι μεν λογίζεται πλέον μια από τις ακριβότερες μεταγραφές παγκοσμίως, όμως προέρχεται από τις ακαδημίες των «κόκκινων διαβόλων», τους έμπειρους Ράσφορντ και Λίνγκαρντ, αλλά και τους ΜακΤόμινεϊ και Περέιρα, ο Ζοσέ Μουρίνιο κέρδισε εύσημα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα παιδιά τα οποία γνωρίζουν από πρώτο χέρι το μέγεθος της Γιουνάιτεντ.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Έχοντας απέναντι τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει όλο και περισσότερο στην επιφάνεια παίκτες όπως οι Φιλ Φοντέν και Μπραΐμ Ντίας, ο «special one» έχει να υπερηφανεύεται για το άτυπο στατιστικό που θέλει τους αναθρεμένους στα τμήματα υποδομής της Γιουνάιτεντ, να έχουν παίξει (στο άθροισμα των λεπτών συμμετοχής τους) στο ματς με τη Λέστερ, 253 λεπτά, έναντι των 124 της συμμετοχής των πιτσιρικάδων των «πολιτών» σε ολόκληρη την περσινή σεζόν!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει 3.923 διαδοχικά παιχνίδια, από τον Οκτώβρη του 1937, με παιδί από τις ακαδημίες της, σε κάθε αποστολή για οποιαδήποτε αναμέτρηση!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα