Συμφωνία Μάντσεστερ Σίτι με Λέστερ για Μαχρέζ!

Gazzetta team
Συμφωνία Μάντσεστερ Σίτι με Λέστερ για Μαχρέζ!

bet365

Η Λέστερ φέρεται να έκανε αποδεκτή την πρόταση των 60 εκατομμυρίων λιρών της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ριγιάντ Μαχρέζ και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να περάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα ιατρικά στους «Πολίτες».

Κολομβία – Αγγλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί πέναλτι μετά τη χρήση VAR. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τον Ιανουάριο ο Μαχρέζ είχε βρεθεί πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Σίτι έναντι 80 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο το deal «χάλασε» την τελευταία στιγμή. Οι «Πολίτες» ήταν σίγουρο ότι θα επέστρεφαν αυτό το καλοκαίρι και όπως φαίνεται το έκαναν με απόλυτη επιτυχία.

Όπως αναφέρει το SkySports, η Λέστερ έδωσε τα χέρια για την παραχώρηση του Μαχρέζ στη Μάντσεστερ Σίτι αφού έκανε αποδεκτή την πρόταση των 60 εκατομμυρίων λιρών αυτή τη φορά και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός θα γίνει κάτοικος Etihad.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το SkySports, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Μαχρέζ αναμένεται να περάσει τα ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα