Ποκετίνο: «Δεν έχω ρήτρα για Ρεάλ, χαρούμενος στην Τότεναμ»

Ποκετίνο: «Δεν έχω ρήτρα για Ρεάλ, χαρούμενος στην Τότεναμ»

Gazzetta team
Ποκετίνο: «Δεν έχω ρήτρα για Ρεάλ, χαρούμενος στην Τότεναμ»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Τότεναμ για πιθανή μετακίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας πως θα ήταν αχαριστία να πίεζε για τέτοια κίνηση.

Γαλλία - Ιταλία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε «ορφανή» τη θέση του προπονητή στους «μερέγχες» και η διαδοχή του είναι ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν την ευρωπαϊκή ειδησεογραφία.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε ήταν αυτό του προπονητή των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ωστόσο, σε δηλώσεις του, ο Αργεντινός δεν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη δουλειά στους Λονδρέζους.

Συγκεκριμένα, για το ενδεχόμενο αλλαγής πάγκου και τις πιθανότητες της «βασίλισσας», ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Τότεναμ. Θα ήταν ασέβεια για τον Ντάνιελ Λεβί να πιέσω για μία τέτοια κίνηση. Μόλις ανανέωσα με την Τότεναμ και είμαι χαρούμενος».

«Ζω στο παρόν, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από αυτό. Μου αρέσουν όσα συμβαίνουν κι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο Χόρχε Γκρίφα μου είπε κάποτε ότι πρέπει να αφήσω το ποδόσφαιρο να με οδηγήσει, δεν πρέπει να θέλω να αλλάξω το πεπρωμένο μου», πρόσθεσε, ενώ για το αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του για τη Ρεάλ, ήταν σαφής: «Όχι, δεν υπάρχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα