Απέλυσε Άλαρνταϊς η Έβερτον, φαβορί ο Μάρκο Σίλβα

Απέλυσε Άλαρνταϊς η Έβερτον, φαβορί ο Μάρκο Σίλβα

Gazzetta team
Απέλυσε Άλαρνταϊς η Έβερτον, φαβορί ο Μάρκο Σίλβα

bet365

Η Έβερτον ανακοίνωσε ότι ο Σαμ Άλαρνταϊς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Φαβορί ο Μάρκο Σίλβα για να τον αντικαταστήσει.

Μαρσέιγ - Ατλέτικο Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντιέγκο Κόστα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Έβερτον με ανακοίνωσή της το πρωί της Τετάρτης έκανε γνωστό ότι ο Σαμ Άλαρνταϊς απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία, κάτι αναμενόμενο, καθώς τις τελευταίες μέρες τα «Ζαχαρωτά» είχαν αποφασίσει να μην συνεχίσουν με τον Άγγλο προπονητή και την επόμενη σεζόν.

Ο Άλαρνταϊς είχε αναλάβει την Έβερτον τον περασμένο Νοέμβρη, ωστόσο δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, τερματίζοντας τελικά στην 8η θέση της Premier League.

Πλέον μετά την απόλυση του Άλαρνταϊς η Έβερτον θα τρέξει τις διαδικασίες για την αντικατάστασή του, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα να είναι το φαβορί.

Άλλωστε τα «Ζαχαρωτά» είχαν προσπαθήσει να πάρουν τον Πορτογάλο προπονητή τον Νοέμβρη, όταν αυτός ήταν στη Γουότφορντ, η οποία όμως εκείνη τη χρονική περίοδο δεν ήταν θετική να τον αφήσει να πάει στο Γκούντισον Παρκ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα