Σε 90 λεπτά θα «χορέψει» η τιμή του Κεϊτά για τη Λίβερπουλ

Σε 90 λεπτά θα «χορέψει» η τιμή του Κεϊτά για τη Λίβερπουλ

bet365

Ανάλογα με την κατάληξη της φετινής σεζόν για τη Λειψία στη Bundesliga, η Λίβερπουλ θα περιμένει να μάθει ποιο θα είναι το ακριβές κόστος για την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά.

Από το περασμένο καλοκαίρι έχει επισημοποιηθεί το deal των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ με το κλαμπ που ανήκει στη Red Bull, ωστόσο, ο 22χρονος χαφ θα μετακόμιζε στο «Άνφιλντ» στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο γερμανικός Τύπος, ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga με τη Λειψία να δίνει ακόμα μάχη για να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, παρουσιάζει την διαφοροποίηση που θα έχει για τη Λίβερπουλ το κόστος της μεταγραφής του Κεϊτά.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Αν η γερμανική ομάδα, μετά και το παιχνίδι της με τη Χέρτα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League, τότε θα πληρωθεί 75 εκατ.ευρώ για τον Αφρικανό χαφ.

Αν δεν γίνει αυτό και η Λειψία βρεθεί στο Europa League, η τιμή αυτή θα μειωθεί κατά 7 εκατομμύρια, ενώ, στη χειρότερη περίπτωση της απώλειας ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ο Κεϊτά θα μετακινηθεί στο Λίβερπουλ έναντι 60 εκατ.ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα