Γκουαρντιόλα: «Δεν σέβονται τους παίκτες στην Αγγλία»

Γκουαρντιόλα: «Δεν σέβονται τους παίκτες στην Αγγλία»

Gazzetta team
Γκουαρντιόλα: «Δεν σέβονται τους παίκτες στην Αγγλία»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε και τον Κάιλ Γουόκερ να τραυματίζεται και ο Καταλανός τεχνικός τα έχωσε στους υπεύθυνους για την Boxing Day, αφού όπως ανέφερε στην Αγγλία δεν προστατεύουν τους παίκτες.

Αρσεναλ - Τσέλσι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Θα δούμε τι συμβαίνει με τον Κάιλ. Μάλλον δεν έχει μεγάλο πρόβλημα. Όμως, αυτό που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι πως υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί. Θα τους σκοτώσουμε! Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να επανεξετάσουν την κατάσταση. Δεν είναι φυσιολογικό να παίζουμε 31 Δεκεμβρίου και μετά 2 Ιανουαρίου. Ξέρω πως το show πρέπει να συνεχιστεί. Δεν προστατεύουμε τους παίκτες και όλοι έρχονται στο γήπεδο για τους παίκτες, όχι για τους προπονητές, τη συνέντευξη Τύπου ή κάτι άλλο.

Εδώ στην Αγγλία δεν προστατεύετε τους παίκτες κι αυτό είναι λάθος. Πρέπει να δείτε την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Μπορείς να αγωνίζεσαι κάθε 3-4-5 ημέρες, αλλά όχι κάθε δύο, γιατί είδατε τι συνέβη με τον Κάιλ Γουόκερ. Δεν λέω να αλλάξει η Boxing Day. Απλά δείτε πόσοι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα μυικών τραυματισμών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Σίτι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα