«Η Τότεναμ έπρεπε να μείνει με 8 ή 7 παίκτες στο ντέρμπι τίτλου»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Η Τότεναμ έπρεπε να μείνει με 8 ή 7 παίκτες στο ντέρμπι τίτλου»! (vid)

bet365

Απίστευτη παραδοχή από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τη «μάχη του Στάμφορντ Μπριτζ», τη 2α Μαΐου του 2016! Ο ρέφερι εκείνου του επικού ντέρμπι τίτλου, από το οποίο τελικά αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Λέστερ, παραδέχθηκε ότι έπρεπε να έχει βγάλει τουλάχιστον τρεις κόκκινες κάρτες σε παίκτες της Τότεναμ απέναντι στην Τσέλσι!

Ο Άγγλος, πρώην ρέφερι, είχε κληθεί να διευθύνει το σημαντικότατο παιχνίδι, στο οποίο τα «σπιρούνια» είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος, ωστόσο, οι «μπλε» επέστρεψαν και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 για να χριστεί η Λέστερ Πρωταθλήτρια Αγγλίας σε μια παραμυθένια χρονιά για τις «αλεπούδες».

Τα όσα ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ σε αμερικανικό δίκτυο, αποτελούν τρομερή παραδοχή για την ανοχή που επέδειξε στα σκληρά μαρκαρίσματα και τους καυγάδες που ξεσπούσαν κάθε λίγο και λιγάκι στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα στην Τότεναμ να δικαιολογηθεί για πιθανή απώλεια του τίτλου...

«Άφησα την Τότεναμ να... αυτοκαταστραφεί, έτσι ώστε κανείς από την ομάδα ή τον Τύπο να μην μπορεί να μου καταλογίσει τίποτα στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτό ήταν το σχέδιό μου.

Αν όντως είχα αποβάλλει τρεις παίκτες της Τότεναμ, ποιοι θα ήταν οι τίτλοι στις εφημερίδες την επόμενη μέρα; “Ο Κλάτενμπεργκ δεν άφησε την Τότεναμ να πάρει το πρωτάθλημα” θα έγραφαν.

Άλλοι διαιτητές θα πήγαιναν με το γράμμα του νόμου και θα άφηναν την ομάδα με οχτώ ή εφτά παίκτες! Μετά όμως θα υπήρχε η δικαιολογία της διαιτησίας. Εγώ παρουσιάστηκα στο παιχνίδι με το σκεπτικό “αφήνω την Τότεναμ να το χάσει μόνη της”» είπε ο πρώην διαιτητής στο NBC!

Θυμηθείτε εκείνο τον... χαμό:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα