Ρομπίνιο: «Μου άρεσαν τα πάρτι, αλλά οι Άγγλοι έβγαιναν πιο πολύ»!

Ρομπίνιο: «Μου άρεσαν τα πάρτι, αλλά οι Άγγλοι έβγαιναν πιο πολύ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρομπίνιο: «Μου άρεσαν τα πάρτι, αλλά οι Άγγλοι έβγαιναν πιο πολύ»!

bet365

Για τη θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι και την... έντονη εξωγηπεδική ζωή στην Αγγλία μίλησε ο Ρομπίνιο, που ανέφερε ότι ναι μεν ξενυχτούσε και διασκέδαζε, αλλά οι Άγγλοι το έκαναν ακόμα πιο συχνά!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Εφές – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 33χρονος, πλέον, Βραζιλιάνος επιθετικός, βρέθηκε στο «Etihad» ως μια από τις επιλογές της εποχής των Αράβων στον σύλλογο του Μάντσεστερ, το 2008.

Παρέμεινε δύο χρόνια, όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει τους ανθρώπους της Σίτι για τα 34 εκατ.ευρώ που διέθεσαν ώστε να τον πάρουν στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Μιλώντας για τη ζωή που έκανε επί αγγλικού εδάφους και την... αδυναμία του στην καλή, νυχτερινή ζωή, ο νυν άσος της Ατλέτικο Μινέιρο ανέφερε:

«Μου άρεσε το Μάντσεστερ, τα εστιατόρια, τα κλαμπ... Μην ξεχνάμε και τις ντίσκο! Ήταν πολύ ωραία η Deansgate Locks. Ναι, ήμουν άνθρωπος που του άρεσαν τα πάρτι και η διασκέδαση. Όμως οι Άγγλοι έβγαιναν πολύ περισσότερο από εμένα και τους υπόλοιπους Βραζιλιάνους! Ο Χαρτ ήταν κάθε μέρα έξω, ο Μίκα Ρίτσαρντς, ο Σον Ράιτ Φίλιπς... Απλά εμείς όποτε βγαίναμε, μας έπιαναν»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα