Τότεναμ - Μπρέντφορντ 1-3: Ανατροπή με Μπουμό, νέα γκέλα για τους Σπερς

Η απογοήτευση των παικτών της Τότεναμ

bet365

Ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ με γκολάρα για την Τότεναμ, η οποία για ακόμα ένα ματς δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και ηττήθηκε με 1-3 από την Μπρέντφορντ, εντός έδρας. Πρωταγωνιστής με δυο γκολ και μια ασίστ ο Μπουμό.

Η Μπρέντφορντ μπορεί και χωρίς Τόνεϊ. Οι Μέλισσες στο πρώτο τους ματς μετά την τιμωρία του διεθνή Άγγλου επιθετικού νίκησαν με ανατροπή την Τότεναμ, εκτός έδρας, με 1-3. MVP o Μπράιαν Μπουμό με δυο γκολ και μια ασίστ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Σπερς. Στο 8' ο Κουλουσέφσκι εκτέλεσε πλασαριστά ένα φάουλ και ο Χάρι Κέιν με σουτ... οβίδα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή «τίναξε» τα δίχτυα της Μπρέντφορντ για το 1-0. Ο αρχηγός της Τότεναμ και από τους λίγους... διασωθέντες της φετινής σεζόν της ομάδας του έφτασε τα 28 γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα και έγινε που ο πρώτος που σκόραρε σε 25 διαφορετικά ματς σε μια σεζόν της Premier League των 38 αγωνιστικών.

Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση με δυο γκολ μέσα σε διάστημα 12 λεπτών στο δεύτερο μέρος. Στο 50' ο Μπουμό ισοφάρισε με συρτό, διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 62' ο Χίκι έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ από διαγώνια θέση ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στο 88' ο Μπαπτίστ έκλεψε την μπάλα από τον Σκιπ, ο Μπουμό έβγαλε τον Ουισά σε θέση βολής και ο Κονγκολέζος επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Η Μπρέντφορντ είναι 9η με 56 βαθμούς, στο -1 από την 7η Τότεναμ.

Τότεναμ: Φόρστερ, Έμερσον, Σάντσες, Λενγκλέ, Ντέιβις (85' Πέρισιτς), Μπισούμα, Σκιπ, Κουλουσέφσκι (75' Ριτσάρλισον), Ντανζούμα (66' Μόουρα), Σον, Κέιν.

Μπρέντφορντ: Ράγια, Χίκι (90' Ράσμουσεν), Πίνοκ, Μι, Χένρι, Γιάνελτ, Ονιέκα (46' Ντάμσγκααρντ), Γένσεν (72' Μπαπτίστ), Μπουμό, Σκάντε (78' Γέργκενσεν), Ουισά (89' Ντασίλβα).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα