Νιούκαστλ - Μπράιτον 4-1: Καθάρισε με τεσσάρα κι έκανε άλμα Champions League!

Νίκη για Νιουκάστλ

bet365

Επιστροφή στις νίκες για τη Νιούκαστλ, η οποία διέλυσε με 4-1 τη Μπράιτον και απέχει πλέον μια ανάσα μακριά από το Champions League της επόμενης περιόδου.

Ένα βήμα πιο κοντά προς τον στόχο του Champions League βρέθηκε η Νιούκαστλ! Χάρη σε μια γεμάτη εμφάνιση με τέσσερα γκολ, οι Magpies δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στη Μπράιτον, τη διέλυσαν με 4-1 και πλέον απέχουν μια ανάσα από την εξασφάλιση του πολυπόθητου εισιτηρίου.

Τον δρόμο της νίκης για τους γηπεδούχους άνοιξε άθελά του ο... Ουντάβ στο 22΄, με την κεφαλιά του Μπερν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να χαρίζει διαφορά δυο τερμάτων στη Νιούκαστλ. Η Μπράιτον προσπάθησε να απαντήσει στο δεύτερο μέρος, μείωσε στο 51΄με τον Ουντάβ, αλλά στο φινάλε... παραδόθηκε πλήρως στις ορέξεις των παικτών του Χάου.

Αρχικά στο 90΄ο Γουίλσον ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και λίγες στιγμές αργότερα ο Γκιμαράες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, υπογράφοντας ένα τρίποντο με άρωμα... Champions League για τους Magpies που χρειάζονται ακόμα μια νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την έξοδο στην κορυφαία διοργάνωση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα