Τσέλσι: Προσπάθησε να κλείσει τον Λεάο πριν ανανεώσει με τη Μίλαν, προσέφερε Ζίγιες ή Πούλισικ και χρήματα

Newsroom
Λεαο

bet365

Σύμφωνα με το «Athletic», η Τσέλσι προσπάθησε να πάρει τον Ραφαέλ Λεάο προτού ανανεώσει με την Μίλαν και προσέφερε μάλιστα και έμψυχα ανταλλάγματα πέρα από χρήματα.

Ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν του «Athletic» αποκάλυψε στην καθιερωμένη δευτεριάτικη στήλη του πως η Τσέλσι επικοινώνησε με την Μίλαν για να κλείσει τον Ραφαέλ Λεάο αφότου ολοκληρωθήκε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουραρίου.

Οι Λονδρέζοι ήθελα να συμφωνήσουν για την απόκτησή του με την Μίλαν για το ερχόμενο καλοκαίρι πατώντας στο γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024 και οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του δεν είχαν αίσιο τέλος μέχρι τότε.

Κάπως έτσι η, ιδιαίτερα ενεργή στο μεταγραφικό παράθυρο, Τσέλσι από τότε που άλλαξε ιδιοκτησία και ήρθε ο Τόντ Μπόελι, πλησιάσε τους «Ροσονέρι» αρχικά πριν την λήξη του μεταγραφικού παραθύρου, οι οποίοι αξίωναν την ρήτρα των 150 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή τους και τους παρουσίασε μία σειρά από εναλλακτικές για να συμφωνήσουν.

Μεταξύ αυτών υπήρχαν και κάποιες επιλογές που συμπεριλάμβαναν και έμψυχα ανταλλάγματα, τα οποία ήταν οι Κρίστιαν Πούλισικ σε κάποιες περιπτώσεις και ο Χακίμ Ζίγιες σε κάποιες άλλες.Η Μίλαν ωστόσο δεν πείστηκε από καμία τις προσφορές που της δόθηκαν, αρνήθηκε και η Τσέλσι πήρε τελικά τον Μούντρικ.

Αφότου ολοκληρώθηκε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος οι Λονδρέζοι πλησίασαν ξανά την ομάδα του Μιλάνου για να μάθουν αν θα ανανεώσει ο παίκτης, κάτι το οποίο τελικά φαίνεται πως συνέβη όπως αποκάλυψαν δημοσιεύματα από την Ιταλία. Πλέον, αν συνεχίσουν να επιθυμούν την απόκτησή του πρέπει να πληρώσουν την ρήτρα των 175 εκατ. ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα