Κρίσταλ Πάλας- Γουέστ Χαμ 4-3: Ματσάρα με νικητές τους Αετούς

Βασίλης Μπαλατσός
Σούπερ η Κρίσταλ Πάλας

bet365

Σε ένα φανταστικό παιχνίδι, με εξαιρετικό ρυθμό, φάσεις και επτά γκολ η Κρίσταλ Πάλας νίκησε την Γουέστ Χαμ στο «Σέλχαστ Παρκ» με 4-3.

Επιστροφή στις νίκες για την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον μετά από δυο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (ισοπαλία με Έβερτον - ήττα από τη Γουλβς) επικράτησε σε ένα «χορταστικό» ματς της Γουέστ Χαμ στο «Σέλχαστ Παρκ» με 4-3. Οι Αετοί ανέβηκαν στην 11η θέση με 40 βαθμούς και βρίσκονται στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την πλευρά τους τα Σφυριά έμειναν στην 15η θέση με 34 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σούτσεκ με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορη απάντηση, στο 15', με το διαγώνιο σουτ του Αγιού μέσα από την περιοχή. Η Κρίσταλ ανέτρεψε το σκορ στο 20' με τον Ζαχά, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία μετά από τακουνάκι του Αγιού.

Με τη συμπλήρωση 29 λεπτών ο Σούτσεκ έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Σλουπ έκανε το 3-1. Στο 35' ο Αντόνιο μείωσε το σκορ και διαμόρφωσε το 3-2, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Εζέ βρήκε δίχτυα στο 66' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Αγκέρ στο 72' έκανε το 4-3, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα