Τότεναμ: Ο Νάγκελσμαν βλέπει «ζεστά» την προοπτική των Σπερς

Τότεναμ: Ο Νάγκελσμαν βλέπει «ζεστά» την προοπτική των Σπερς

Τότεναμ: Ο Νάγκελσμαν βλέπει «ζεστά» την προοπτική των Σπερς

bet365

Η Τότεναμ ψάχνει μόνιμο προπονητή, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τη νέα του ομάδα και σύμφωνα με την «Bild» ο Γερμανός ενδιαφέρεται έντονα για να αναλάβει τους Σπερς από την επόμενη σεζόν.

Τον Φεβρουάριο η Τότεναμ βρισκόταν μέσα στην πρώτη τετράδα της Premier League κι έπαιζε σε νοκ-άουτ ματς του Champions League μετά από τρία χρόνια. Έκτοτε, πέρασαν δύο μήνες και η σεζόν έχει βγει εκτός ελέγχου για τους Σπερς, οι οποίοι σε αυτό το διάστημα είδαν τρεις διαφορετικούς προπονητές να κάθονται στην άκρη του πάγκου τους και να μένουν με μοναδικό ενεργό στόχο την έξοδο στο Europa ή το Conference League.

Ο Αντόνιο Κόντε αποχώρησε κάνοντας λόγο για προβληματική φιλοσοφία του συλλόγου, ο βοηθός του Κρίστιαν Στελίνι ανέλαβε ως υπηρεσιακός, αλλά μετά τον διασυρμό από τη Νιούκαστλ (6-1) αποτέλεσε κι αυτός παρελθόν κι έτσι τη χρονιά θα ολοκληρώσει ο Ράιαν Μέισον. Αυτή η κατάσταση απέχει πολύ από την μακροχρόνια προοπτική που επιθυμεί η διοίκηση για την επόμενη μέρα, η οποία δεν αποκλείεται να φέρει το όνομα Γιούλιαν Νάγκελσμαν!

Σύμφωνα με την «Bild», ο Γερμανός τεχνικός έχει στρέψει το βλέμμα του στο Βόρειο Λονδίνο και την Τότεναμ, βλέποντας πολύ θετικά το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Κόντε στην τεχνική της ηγεσία ως μόνιμος coach.

Λίγες μέρες αφότου αποσύρθηκε από την «κούρσα» των υποψηφίων για την Τσέλσι, θέση που όπως όλα δείχνουν θα καταλάβει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο Νάγκελσμαν παρουσιάζεται δελεασμένος από το ενδεχόμενο να προπονήσει τους Σπερς και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία ενόψει καλοκαιριού, αν εκπληρωθούν οι όροι του Νάγκελσμαν που είναι να έχει λόγο στις μεταγραφές και να προκριθεί στην Ευρώπη χωρίς αυτόν τις προσεχείς εβδομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα